Platte sandalen met sleehak voor dames Toms Abby

Platte sandalen met sleehak voor dames Toms Abby

Beginnend op: € 85,71

€ 68,57

-20%
Ontdek de Toms Abby dames sleehakken, die comfort en stijl combineren voor de perfecte dagelijkse hoogte. Nu verkrijgbaar.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 85,71

€ 68,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Platte sandalen met sleehak voor dames Toms Abby

Comfortabelere espadrilles dan deze vind je niet! Onze Abby wedge sandalen bieden de perfecte hoogte voor dagelijks gebruik en hebben een handgemaakte geweven touwzool en een minimalistisch silhouet met enkelbandsluiting. Hun natuurlijke elegantie is perfect voor elke gelegenheid.

  • Bovenwerk van geweven stof en leer. Leerproducten TOMS ondersteunen verantwoorde productie via de Leather Working Group.
  • Rubberen buitenzool.
  • OrthoLite® Eco X40-Hybrid™ niet-verwijderbare inlegzool met demping voor comfort, gemaakt van 32% eco-inhoud, inclusief 15% hybride materialen, 12% bio-olie en 5% gerecycled rubber.
  • Met touw omwikkelde sleehakzool.
  • De hoogte van de sleehak is ongeveer 3,18 cm.
  • TOMS is er trots op lid te zijn van de Fair Labor Association en samen te werken met leveranciers die ethisch verantwoord werken, zich inzetten voor werknemers, veilige werkomstandigheden garanderen, mensenrechten respecteren en sociale verantwoordelijkheid tonen.
  • Door TOMS te kopen, help je de toegang tot geestelijke gezondheidszorg te financieren voor miljoenen mensen die het nodig hebben. Draag TOMS. Draag goed.

Afbeelding: Leather Natuurlijk, 000000000010020768

TOMS valt op maat. We adviseren je om je gebruikelijke maat te bestellen.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020768-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene