Vrouwenbeha Triumph Romy

Vrouwenbeha Triumph Romy
Beginnend op: € 68,56
Onthul je vrouwelijkheid met de Triumph Romy bh. Hij is comfortabel en elegant en geeft je een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 68,56
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Romy

De Triumph Romy damesbeha is de perfecte bondgenoot voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en ondersteuning. Met de bekende merknaam Triumph combineert deze bh kwaliteit, stijl en functionaliteit om aan de behoeften van alle vrouwen te voldoen.

Deze bh is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt optimale ondersteuning dankzij de zachte kanten cups en verstelbare bandjes. Het elegante, vrouwelijke ontwerp verfraait je buste en biedt absoluut comfort.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze bh zowel zacht als ademend, voor de hele dag door comfort. De niet-draadloze snit zorgt voor een soepele pasvorm zonder stijl op te offeren.

Of je nu op zoek bent naar een beha voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Triumph Romy damesbeha is de perfecte keuze. Het tijdloze ontwerp past bij alle gelegenheden en outfits, voor een look die zowel elegant als comfortabel is.

Deze bh is verkrijgbaar in verschillende maten, is geschikt voor alle lichaamsvormen en garandeert een perfecte pasvorm. Met Triumph ben je verzekerd van een kwaliteitsbeha die aan al je verwachtingen voldoet.

Triumph staat bekend om zijn expertise in dameslingerie en de Romy bh is daar het bewijs van. Je zult niet meer zonder deze bh kunnen als je hem eenmaal hebt geprobeerd. Wacht dus niet langer en verwen jezelf met het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt met de Triumph Romy damesbeha.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10032248-00KF
Kleur teint
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene