Vrouwenbeha Triumph Modern Finesse WP

Vrouwenbeha Triumph Modern Finesse WP

Beginnend op: € 70,57

€ 33,93

-52%
Kies voor moderne elegantie met de Triumph Modern Finesse push-up bh, die een vrouwelijke en verfijnde look biedt voor de vrouw van vandaag.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,57

€ 33,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Modern Finesse WP

Ontdek de Triumph Modern Finesse WP damesbeha, een echt lingeriejuweel van Triumph. Deze bh is ontworpen voor de moderne vrouw en combineert comfort en elegantie perfect.

Het merk Triumph staat bekend om zijn kwaliteitscreaties en dit model is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale ondersteuning terwijl hij zacht blijft tegen de huid. Dankzij deze bh voel je je de hele dag comfortabel en zelfverzekerd.

Het ontwerp van Modern Finesse WP is zowel klassiek als modern. De delicate kanten cups voegen een vleugje vrouwelijkheid toe, terwijl de tijdloze zwarte kleur hem een elegante en verfijnde look geeft. Je kunt hem onder elke outfit dragen, of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor elke dag.

Deze bh is speciaal ontworpen voor vrouwen. Hij vormt zich perfect naar de vrouwelijke vorm en biedt onberispelijke ondersteuning, ongeacht je borstomvang. Zo kun je je mooi en comfortabel voelen in je eigen lichaam, met het volste vertrouwen.

Modern Finesse WP is een must-have voor je garderobe. Het tijdloze ontwerp maakt het een blijvende investering in je lingeriecollectie. Je zult het keer op keer kunnen dragen, zonder er ooit op uitgekeken te raken.

Verwen jezelf met de Triumph Modern Finesse WP damesbeha. Zijn comfort, elegantie en kwaliteit maken het een voor de hand liggende keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beha die zowel praktisch als glamoureus is. Wacht niet langer en verwen jezelf vandaag nog met dit juweeltje van lingerie!

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10154414-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene