Vrouwenbeha Triumph Ladyform Soft W X

Vrouwenbeha Triumph Ladyform Soft W X
Beginnend op: € 50,41
Laat Triumph Ladyform Soft W X je ongeëvenaard comfort en perfecte ondersteuning geven. Wees de beste versie van jezelf met Triumph.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 50,41
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Ladyform Soft W X

De Triumph Ladyform Soft W X damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en ondersteuning. Met de bekende merknaam Triumph is deze bh zowel elegant als functioneel, perfect voor elke gelegenheid.

Deze bh is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt optimale ondersteuning dankzij de beugels en cups van zacht schuim. Triumph 's "Soft W X" technologie biedt extra ondersteuning voor een perfect gevormde buste. Bovendien biedt de X vorm perfecte ondersteuning en de hele dag door comfort.

Deze bh is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam. Het delicate kant aan de bovenkant van de cups voegt een vrouwelijke en elegante touch toe. De verstelbare bandjes garanderen een perfecte pasvorm voor elke lichaamsvorm.

De Triumph Ladyform Soft W X damesbeha is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en outfit. Of je hem nu draagt onder een strak t-shirt of een avondjurk, deze bh is je bondgenoot voor een elegant, goed ondersteund silhouet.

Deze bh is ook gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen volgens de wasinstructies. Handwas wordt ook aanbevolen om de vorm en schoonheid langer te behouden.

Over het geheel genomen is de Triumph Ladyform Soft W X dames bh een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele, duurzame en stijlvolle bh. Met het gerenommeerde merk Triumph kun je zeker zijn van de kwaliteit en het vakmanschap van dit product. Wacht niet langer om deze bh aan je lingeriecollectie toe te voegen en geniet van ongeëvenaard comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10166306-00FU
Kleur platina
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene