Vrouwenbeha Triumph Ladyform Soft

Vrouwenbeha Triumph Ladyform Soft

Beginnend op: € 50,41

€ 34,95

-31%
Ontdek de Ladyform Soft bh van Triumph, ideaal voor vrouwen met grotere cups. Comfort en ondersteuning gegarandeerd!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 34,95

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Ladyform Soft

De Triumph Ladyform Soft damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en elegante beha. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, biedt deze bh een perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid voor optimaal comfort, de hele dag lang.

Met zijn tijdloze design en delicate afwerking is deze bh een echte must-have voor alle vrouwen die zich mooi en comfortabel willen voelen in hun kleding. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid voor langdurig gebruik.

De klassieke Ladyform Soft bh-vorm biedt optimale ondersteuning voor borsten van alle vormen en maten. De zachte, lichtgewicht cups passen zich perfect aan je vorm aan, terwijl de verstelbare bandjes en de achterkant van mesh zorgen voor een persoonlijke pasvorm voor de hele dag comfort.

Maar wat deze bh nog specialer maakt is de innovatieve zijsteuntechnologie, die de buste op zijn plaats houdt en zorgt voor een glad, natuurlijk silhouet. Geen problemen meer met afglijdende bandjes of een bh die omhoog komt, met de Ladyform Soft bh zit je comfortabel en zelfverzekerd in elke situatie.

Bovendien is deze bh verkrijgbaar in een groot aantal maten voor alle soorten en maten. Of je nu een grote of kleine buste hebt, met de Triumph Ladyform Soft bh voor dames zit je altijd goed.

Wacht niet langer met het kopen van dit juweeltje van lingerie dat comfort, elegantie en geavanceerde technologie combineert. Voeg hem nu toe aan je ondergoedcollectie en geniet van perfecte ondersteuning bij al je outfits. Met Triumph vind je zeker de perfecte bh om je vrouwelijkheid te versterken.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10166306-00ZE
Kleur chocolademousse
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene