Damesbody van zacht katoen Triumph Modern

Damesbody van zacht katoen Triumph Modern
Beginnend op: € 90,74
Ontdek absoluut comfort met Body dameskleding van zacht katoen Triumph Modern. Een perfecte vorm en veel ondersteuning om er op je best uit te zien.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,74
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbody van zacht katoen Triumph Modern

De Body damesondergoed van zacht katoen Triumph Modern is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar comfortabel en toch stijlvol ondergoed. Met het gerenommeerde merk Triumph weet je dat je een product van topkwaliteit krijgt dat aan al je verwachtingen voldoet.

Deze body van zacht katoen is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een ongeëvenaard comfort. De zachte, lichtgewicht stof vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam en zorgt de hele dag voor een perfecte pasvorm en een lichtgewicht gevoel. Of het nu een dag op kantoor is of een speciale avond uit, je zult je comfortabel en zelfverzekerd voelen.

De Body damescardigan van zacht katoen Triumph Modern is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. De slanke pasvorm laat je rondingen beter uitkomen en biedt optimale ondersteuning voor een perfecte pasvorm. Bovendien zorgt de kwaliteit van de stof ervoor dat deze body zijn vorm en zachtheid behoudt, zelfs na vele wasbeurten.

Behalve comfortabel is deze body ook erg stijlvol. Met zijn moderne ontwerp en delicate details kan hij onder elke outfit gedragen worden, van kantoor tot de sportschool tot een avondje uit in de stad. De smalle bandjes en V-halslijn geven dit must-have ondergoed een sexy, vrouwelijke touch.

Triumph staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en body is daarop geen uitzondering. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om een duurzaam product van hoge kwaliteit te bieden. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze body lang bij je zal blijven.

Body Of je nu op zoek bent naar een comfortabele beha voor dagelijks gebruik of stijlvol ondergoed voor een speciale gelegenheid, de Triumph Modern damesbeha van zacht katoen is de perfecte keuze. Met zijn flatterende pasvorm, ongeëvenaarde comfort en superieure kwaliteit is deze body een must-have in de garderobe van elke vrouw. Dus trakteer jezelf vandaag nog op dit luxe ondergoed!

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10185434-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene