Vrouwenbeha Triumph Make-Up Essentials WP

Vrouwenbeha Triumph Make-Up Essentials WP

Beginnend op: € 48,39

€ 31,84

-34%
Ontdek de damesbeha Triumph Make-Up Essentials WP, onzichtbaar onder nauwsluitende kleding en zo comfortabel als je maar wilt.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 48,39

€ 31,84

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Make-Up Essentials WP

De Triumph Make-Up Essentials WP damesbeha is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het gerenommeerde lingeriemerk Triumph, combineert deze bh stijl, comfort en kwaliteit perfect.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze bh optimale ondersteuning en is tegelijkertijd zacht en comfortabel om te dragen. De elegante, vrouwelijke snit met laat elk figuur beter uitkomen en is geschikt voor alle gelegenheden, van een dag op kantoor tot een speciale avond uit.

Triumph staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en deze bh is daarop geen uitzondering. Dankzij het klassieke, tijdloze ontwerp is deze bh onmisbaar voor elke vrouw die op zoek is naar een bh die zowel comfortabel als elegant is.

Het detail dat het verschil maakt? De licht gewatteerde foam cups die een discreet, subtiel push-up effect bieden -up voor een perfect verbeterd decolleté. Je voelt je dus comfortabel en zelfverzekerd in elke outfit.

Naast comfortabel en elegant is deze bh ook erg praktisch dankzij de verstelbare bandjes en de haak-en-oogsluiting op de rug. Je kunt de bh dus gemakkelijk aanpassen aan je lichaamsvorm en hem de hele dag dragen zonder dat je je ongemakkelijk voelt.

Doe geen concessies aan comfort en stijl met de Triumph Make-Up Essentials WP damesbeha. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, past bij al je outfits en is je dagelijkse metgezel. Wacht niet langer om dit essentiële stuk aan je lingeriecollectie toe te voegen!

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10190664-00NZ
Kleur nude beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene