Damesbody Triumph True Shape Sensation BSWP

Damesbody Triumph True Shape Sensation BSWP
Beginnend op: € 95,78
Maak je figuur slanker in stijl met de True Shape Sensation gordel van Triumph. Comfortabel en elegant, voor absoluut zelfvertrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 95,78
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbody Triumph True Shape Sensation BSWP

De dameskleding body Triumph True Shape Sensation BSWP is een must-have voor je garderobe. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, is deze body speciaal ontworpen voor vrouwen en hun figuur. Dankzij de unieke snit en hoogwaardige materialen biedt deze body comfort en ondersteuning terwijl hij je vrouwelijke rondingen benadrukt.

Het merk Triumph staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteitsondergoed en elegante ontwerpen. Met body True Shape Sensation BSWP maakt het merk geen uitzondering op zijn reputatie. Deze body is het resultaat van jarenlange ervaring en onderzoek om vrouwen ondergoed te bieden dat zowel comfortabel als esthetisch mooi is.

True Shape Sensation BSWP is ontworpen om perfect aan te sluiten bij de vorm van het vrouwenlichaam. De nauwsluitende snit en elastische stoffen bieden optimale ondersteuning en zijn toch comfortabel om te dragen. Bovendien zorgt de ademende stof ervoor dat je huid de hele dag kan ademen, zodat je je fris blijft voelen.

Deze body heeft ook voorgevormde cups die je buste extra ondersteunen en een natuurlijke, mooie vorm geven. Met de verstelbare bandjes kun je de pasvorm naar wens aanpassen. Bovendien voegt de V-vormige achterkant een vleugje vrouwelijkheid toe aan dit ondergoed.

True Shape Sensation BSWP is ideaal om elke dag te dragen of voor een speciale gelegenheid. Het slanke, elegante ontwerp maakt het een perfecte keuze om te dragen onder je meest getailleerde outfits. Je kunt het ook los dragen als een kanten body voor een meer glamoureuze avond.

Deze body is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, van klassiek zwart tot hartstochtelijk rood en puur wit. Kies degene die het beste past bij jouw stijl en stemming van de dag.

Kortom, de body Triumph True Shape Sensation BSWP is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfortabel, stijlvol ondergoed. Met zijn perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en verfijnde details kun je niet meer zonder. Dus voeg hem vandaag nog toe aan je lingeriecollectie.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10193438-6106
Kleur gladde huid
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene