Vrouwenbeha Triumph Make-Up Soft Touch

Vrouwenbeha Triumph Make-Up Soft Touch

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

-20%
Ontdek de Triumph Make-Up Soft Touch damesbeha voor absoluut comfort en een elegant design dat je vrouwelijkheid benadrukt.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Make-Up Soft Touch

De Triumph Make-Up Soft Touch damesbeha is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Gemaakt door het beroemde merk Triumph, is deze bh ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail om optimaal comfort en ondersteuning te bieden en tegelijkertijd elegant en vrouwelijk te blijven.

Deze bh is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan, zodat hij prettig aanvoelt op de huid. De snit is speciaal ontworpen om de rondingen van het vrouwelijk lichaam te volgen, voor een perfecte pasvorm en naadloze ondersteuning.

Het onderste deel van de bh heeft licht gewatteerde schuimrubberen cups die extra ondersteuning bieden en een subtiel push-up effectup om je decolleté te verbeteren. Dankzij de verstelbare bandjes kun je de bh aanpassen aan je voorkeuren en lichaamsvorm.

Triumph staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze bh is daarop geen uitzondering. Hij is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs na vele wasbeurten, zonder afbreuk te doen aan de vorm of kwaliteit. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende maten voor elk vrouwenfiguur.

Of je hem nu draagt voor een dag op het werk, een speciale avond uit of gewoon om je elke dag mooi en comfortabel te voelen, de Triumph Make-Up Soft Touch damesbeha zal je beste bondgenoot zijn. Voeg hem vandaag nog toe aan je lingeriecollectie en geniet van ongeëvenaard comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10193526-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene