Vrouwenbeha Triumph Make-Up Soft Touch WHP

Vrouwenbeha Triumph Make-Up Soft Touch WHP

Beginnend op: € 50,41

€ 32,76

-35%
Vind absoluut comfort met de Triumph Make-Up Soft Touch WHP damesbeha. Elke dag zachtheid en innovatie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 32,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Make-Up Soft Touch WHP

De Triumph Make-Up Soft Touch WHP damesbeha is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het gerenommeerde lingeriemerk Triumph, biedt deze bh de perfecte mix van comfort en stijl.

Met zijn vrouwelijke, elegante snit is deze bh ontworpen om perfect bij het figuur van een vrouw te passen. De zachtheid van het gebruikte materiaal, gecombineerd met gewatteerde cups, biedt optimale ondersteuning terwijl het comfortabel is om de hele dag te dragen.

De bh heeft schuimrubberen cups die de buste vormen en versterken, waardoor een natuurlijk push-up effect ontstaat (up ). Bovendien voegt het delicate kant aan de voorkant een vleugje vrouwelijkheid en sensualiteit toe.

Triumph staat bekend om zijn expertise in lingerie en deze bh is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, terwijl hij zijn vorm en kleur behoudt oporigine.

Of je nu op zoek bent naar een bh voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, Triumph Make-Up Soft Touch WHP is de perfecte keuze. Het veelzijdige en tijdloze ontwerp maakt het een must-have voor elke vrouw die geeft om haar uiterlijk en comfort.

Dus dames, kijk niet verder dan de Triumph Make-Up Soft Touch WHP damesbeha voor perfecte ondersteuning en elegantie op look. Voeg hem nu toe aan je lingeriecollectie en geniet van de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10205991-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene