Katoenen kanten bh voor dames Triumph Modern W

Katoenen kanten bh voor dames Triumph Modern W
Beginnend op: € 55,45
De perfecte mix van kant en katoen om je vrouwelijkheid te benadrukken met de Triumph Modern W damesbeha van hoge kwaliteit.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 55,45
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Katoenen kanten bh voor dames Triumph Modern W

De katoenen bh met kant voor dames Triumph Modern W is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, combineert deze bh perfect de zachtheid van katoen met de vrouwelijkheid van kant.

Met zijn moderne snit en delicate kant zal deze bh je figuur verbeteren en tegelijkertijd optimale ondersteuning bieden. De natuurlijke katoenen cups vormen zich perfect naar de vorm van je borsten voor absoluut comfort, de hele dag lang.

Perfect voor elke gelegenheid, deze bh is ideaal voor casual wear of een speciaal avondje uit. Je zult dol zijn op de subtiele mix van comfort en elegantie die dit model biedt.

Triumph staat bekend om de kwaliteit van haar producten en deze bh is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht, sterk en duurzaam. Je kunt hem dus keer op keer dragen zonder dat hij zijn vorm of kleur verliest.

De Triumph Modern W bh is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is ontworpen voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd of stijl. Je zult niet meer zonder kunnen als je hem eenmaal geprobeerd hebt!

Kijk niet verder dan deze katoenen damesbeha met vetersluiting Triumph Modern W voor de perfecte combinatie van dagelijks comfort en vrouwelijkheid. Voeg hem nu toe aan je lingeriecollectie voor een vleugje glamour en comfort in je garderobe.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10207538-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene