Damessandalen Birkenstock Catalina BS

Damessandalen Birkenstock Catalina BS

Beginnend op: € 85,71

€ 59,99

-30%
Elegantie en comfort het hele jaar door met damessandalen van Birkenstock Catalina BS. Omarm de tijdloze stijl van het Duitse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,71

€ 59,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Birkenstock Catalina BS

Birkenstock Catalina BS damessandalen zijn de perfecte keuze voor de stijlvolle vrouw die comfort belangrijk vindt. Deze sandalen van het beroemde merk Birkenstock zijn ontworpen om je voeten optimaal te ondersteunen en toch modieus te zijn.

Het elegante, tijdloze ontwerp maakt ze tot een onmisbaar accessoire voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dag op kantoor, een wandeling door de stad of een avondje uit, Catalina BS sandalen passen perfect bij je stijl.

Dankzij de anatomische kurk- en latexzolen bieden deze sandalen uitzonderlijk comfort voor je voeten. Ze vormen zich perfect naar de vorm van je voet, verdelen je lichaamsgewicht gelijkmatig en verlichten drukpunten. Je kunt dus de hele dag lopen zonder moe of pijnlijk te worden.

Bovendien biedt de EVA buitenzool optimale grip, zelfs op natte oppervlakken. Zo kun je in alle veiligheid genieten van je zomerse activiteiten.

Catalina BS sandalen zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren die bij al je outfits passen en zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Het bovenwerk van hoogwaardig leer staat garant voor uitzonderlijke duurzaamheid, terwijl de verstelbare gesp zorgt voor een perfecte pasvorm.

Offer stijl niet op voor comfort, kies voor Birkenstock Catalina BS damessandalen en geniet van absoluut comfort terwijl je op het scherpst van de snede blijft. Wacht niet langer, trakteer jezelf op deze kwaliteitssandalen en maak ze jouw bondgenoot voor een perfecte zomer!

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1026447
Kleur bf glanzende hagedis lichtroze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek NULL