Damessandalen Birkenstock Arizona

Damessandalen Birkenstock Arizona

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

-20%
Kies voor comfort en stijl met de damessandalen van Birkenstock Arizona, een must-have van het Duitse merk. Ontdek ze nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona damessandalen zijn de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar onovertroffen comfort. Deze sandalen van het beroemde merk Birkenstock zijn ontworpen om je voeten optimaal te ondersteunen en tegelijkertijd stijlvol en modieus te zijn.

Het merk Birkenstock staat al meer dan 200 jaar bekend om zijn kwaliteit en expertise in schoeisel. De Arizona sandalen zijn daarop geen uitzondering, met hun tijdloze ontwerp en robuuste constructie. Gemaakt van hoogwaardig leer zijn deze sandalen zowel duurzaam als slijtvast, voor zorgeloos dagelijks gebruik.

Naast hun kwaliteit bieden Birkenstock Arizona sandalen ook een onvergelijkbaar comfort. De natuurlijke kurken binnenzool vormt zich perfect naar de vorm van je voet en biedt optimale ondersteuning voor de voetboog. Dankzij deze anatomische binnenzool blijven je voeten goed uitgelijnd, wat pijn en spanning in de voeten, enkels en zelfs knieën kan verlichten.

Het merk Birkenstock heeft met deze sandalen Arizona ook aan vrouwelijkheid gedacht. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met elke outfit, of het nu gaat om een casual dagje uit of een geklede avond. Het klassieke, tijdloze ontwerp maakt ze tot een veelzijdig paar schoenen dat in elk seizoen gedragen kan worden.

Birkenstock Arizona sandalen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Het hoogwaardige leer is vlekbestendig en kan met een vochtige doek worden schoongeveegd. Bovendien bieden de rubberen buitenzolen optimale grip om veilig te lopen, zelfs op gladde oppervlakken.

Kortom, Birkenstock Arizona damessandalen zijn de ideale keuze voor alle vrouwen die comfort en stijl belangrijk vinden. Met hun onberispelijke kwaliteit, ongeëvenaarde comfort en tijdloze ontwerp zijn deze sandalen een goede investering die je nog vele jaren zal bijblijven. Wacht niet langer en verwen je voeten met het allerbeste met Birkenstock Arizona sandalen.

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1026448
Kleur bf glanzende hagedis lichtroze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek NULL
Assortiment Arizona