Leren sandalen voor vrouwen Birkenstock Arizona Suede

Leren sandalen voor vrouwen Birkenstock Arizona Suede
Beginnend op: € 121,00
Kies voor elegantie en comfort met Birkenstock Arizona Suede leren sandalen voor dames. Een must-have van het Duitse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 121,00
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Leren sandalen voor vrouwen Birkenstock Arizona Suede

Ontdek de onovertroffen kwaliteit en het comfort van de leren damessandalen Birkenstock Arizona Suede. Ontworpen door het beroemde merk Birkenstock, zijn deze sandalen speciaal gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar elegante stijl en absoluut comfort.

Gemaakt van echt leer zijn deze sandalen niet alleen duurzaam, maar ook uiterst comfortabel om te dragen. Het leer van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je voeten zacht en soepel aanvoelen en biedt tegelijkertijd een uitstekend ademend vermogen voor warme zomerdagen.

De Arizona Suede sandalen van Birkenstock hebben een elegant, tijdloos ontwerp met een verstelbare leren band bovenaan de voet. Deze band biedt perfecte ondersteuning en past zich aan de vorm van je voet aan voor comfort op maat. De anatomisch gevormde binnenzool van kurk en latex biedt optimale ondersteuning van de voetboog en extra demping om de hele dag moeiteloos te kunnen lopen.

Of je nu van plan bent om een dagje uit te gaan, een strandwandeling te maken of een avond in de natuur door te brengen, Birkenstock Arizona Suede sandalen zijn de perfecte keuze om je look aan te vullen. Met hun veelzijdige stijl passen ze bij alles, van casual tot gekleed.

Deze sandalen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Birkenstockengage gebruikt duurzame materialen en volgt milieuvriendelijke praktijken in hun productieproces. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een ethische keuze maakt als je deze sandalen koopt.

Zoek niet verder, leren damessandalen van Birkenstock Arizona Suede zijn de perfecte keuze om comfort, stijl en ethiek te combineren. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie voor een vleugje verfijning en comfort bij elke stap.

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1027069
Kleur fuchsia tulp
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek NULL
Assortiment Arizona