Jeans dames skinny Vero Moda Soft Phia Soft VI110

Jeans dames skinny Vero Moda Soft Phia Soft VI110

Beginnend op: € 40,32

€ 25,36

-37%
Maak een stijlstatement met jeans skinny Vero Moda Soft Phia, een trendy keuze voor een moderne look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans dames skinny Vero Moda Soft Phia Soft VI110

De jeans skinny jeans voor dames van Vero Moda Soft Phia Soft VI110 is een must-have voor je damesgarderobe. Ontworpen door het beroemde merk Vero Moda, combineert deze jeans stijl en comfort om je het beste van twee werelden te geven.

Deze jeans is gemaakt van een hoogwaardige stof en voelt zacht en licht aan tegen de huid, zodat je je de hele dag zacht en comfortabel voelt. De flatterende skinny pasvorm omhelst de rondingen van je lichaam en verbetert je vrouwelijke silhouet.

De jeans heeft ook een middelhoge tailleband die je benen optisch verlengt en je een slanke, elegante look geeft. Zorgvuldige afwerking, zoals geborduurde achterzakken en discrete stiksels, voegen een vleugje verfijning toe aan deze casual jeans.

De jeans skinny voor dames Vero Moda Soft Phia Soft VI110 is veelzijdig en gemakkelijk te dragen en kan worden gecombineerd met verschillende tops en schoenen om verschillende looks te creëren voor verschillende gelegenheden. Draag hem met een t-shirt en sportschoenen voor een casual dag look, of met een blouse en hakken voor een avondje uit.

Deze jeans is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwen en is een must-have voor iedereen die op zoek is naar de perfecte balans tussen stijl en comfort. Voeg de jeans skinny Vero Moda Soft Phia Soft VI110 voor dames vandaag nog toe aan je kledingcollectie en geniet van een trendy en tijdloze look.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10285110-4167939
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS