Dames korset van denim KAFFE Fallulah

Dames korset van denim KAFFE Fallulah

Beginnend op: € 70,53

€ 56,43

-20%
Maak je figuur slanker met het KAFFE Fallulah denim korset voor dames. Een must-have van het merk voor een trendy en elegante look.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 56,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames korset van denim KAFFE Fallulah

Ontdek het nieuwe Jean-korset voor dames KAFFE Fallulah, een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en vrouwelijk look. Ontworpen door het merk KAFFE, combineert dit korset perfect stijl en comfort om je een elegant, verfijnd silhouet te geven.

Dit korset is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een denimstof die zowel slijtvast als zacht aanvoelt. Dit stuk is ideaal om je rondingen te verbeteren en ervoor te zorgen dat je je de hele dag goed voelt.

Het ontwerp van het Women's Jean Corset KAFFE Fallulah is zowel modern als tijdloos. Het heeft een sweetheart halslijn om je buste te benadrukken en een ritssluiting aan de achterkant om het gemakkelijk aan te trekken. Bovendien kun je het met de verstelbare bandjes naar wens aanpassen voor optimale ondersteuning.

Dit korset kan op verschillende manieren gedragen worden, afhankelijk van je stemming en de gelegenheid. Je kunt het dragen met een leren rok voor een rock and rebel look look, of met een kokerrok voor een meer elegante, verfijnde stijl. Je kunt het ook onder een jasje dragen voor een meer casual look, met behoud van een vleugje vrouwelijkheid.

Het dames Jean Corset KAFFE Fallulah is echt onmisbaar in je garderobe. Je kunt er gemakkelijk verschillende originele looks mee creëren. Zo kun je altijd in de mode zijn, ongeacht de gelegenheid.

Dit korset is verkrijgbaar in verschillende maten, is geschikt voor alle lichaamsvormen en met verbetert elk vrouwelijk silhouet. Of je nu slank of weelderig bent, het past zich perfect aan je lichaam aan voor optimaal comfort.

Mis dit unieke stuk niet en voeg het Dames Jean Corset KAFFE Fallulah vandaag nog toe aan je collectie. Bestel het vandaag nog en neem in een handomdraai een trendy en elegante look aan. Wacht niet langer en trakteer jezelf op dit korset dat snel een essential in je garderobe zal worden.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10508359-100168
Kleur zwart gewassen denim
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1