Damesshort KAFFE Colette

Damesshort KAFFE Colette

Beginnend op: € 70,53

€ 20,32

-71%
De KAFFE Colette shorts, voor een trendy en comfortabele look. Ontdek het merk KAFFE en zijn must-have creaties voor vrouwen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 20,32

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort KAFFE Colette

De KAFFE Colette damesshorts zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Ontworpen door het bekende merk KAFFE, zijn deze shorts speciaal gemaakt voor de moderne, stijlvolle vrouw. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze shorts niet alleen stijlvol maar ook duurzaam.

Het ontwerp van Colette is zowel eenvoudig als geraffineerd, met een slanke pasvorm die met vrouwelijke rondingen verbetert. De stof is lichtgewicht en ademend, zodat je je zelfs op de warmste dagen licht en koel blijft voelen. De elastische tailleband zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm en de steekzakken geven dit kledingstuk een praktisch tintje.

De KAFFE Colette Women's Shorts zijn perfect voor alle gelegenheden en kunnen gedragen worden voor een casual dagje in de stad of een chique avondje uit. Je kunt ze dragen met een T-shirt voor een casual look of met een mooie blouse voor een gekledere look. Wat je stijl ook is, dit veelzijdige stuk past perfect in je garderobe.

Als merk dat bekend staat om zijn kwaliteitskleding, stelt KAFFE niet teleur met Colette. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht om een perfecte pasvorm en een onberispelijke afwerking te garanderen. Bovendien zijn deze shorts gemakkelijk te onderhouden, zodat je ze keer op keer kunt dragen zonder dat ze hun vorm of kleur verliezen.

Trakteer jezelf op elegantie en comfort met de Women's Short KAFFE Colette. Of je nu een actieve vrouw bent die op zoek is naar iets praktisch en stijlvols of een fashionista die op zoek is naar een trendy stuk, deze shorts zijn gemaakt voor jou. Dus wacht niet langer, voeg ze nu toe aan je garderobe en geniet van een moeiteloze, tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10552095-130647
Kleur verlichtend
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1