Blazer voor dames KAFFE Colette

Blazer voor dames KAFFE Colette

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

-20%
Trakteer jezelf op tijdloze elegantie met de Colette blazer voor dames van KAFFE. Een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar stijl en verfijning.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 80,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Blazer voor dames KAFFE Colette

Ontdek onze elegante blazer Colette van KAFFE. Deze blazer is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloos en trendy stuk voor hun garderobe. Ontworpen om het vrouwelijke silhouet te verbeteren, is deze blazer zowel chique als comfortabel.

De blazer Colette voor dames van KAFFE is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen om optimaal comfort en een lange levensduur te garanderen. Gemaakt met veel aandacht voor detail is deze blazer een waar symbool van elegantie en stijl.

De slanke pasvorm met versterkt het vrouwelijke silhouet en de zachte, lichtgewicht stof biedt de hele dag door optimaal comfort. Deze blazer kan gedragen worden voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een speciale gelegenheid.

De blazer Colette voor dames van KAFFE heeft ook stijlvolle details zoals metalen knopen, praktische zakken en een enkele knoopsluiting. Deze details voegen een vleugje verfijning toe aan het ensemble en maken het een perfecte keuze voor alle vrouwen die een vleugje glamour aan hun outfit willen toevoegen.

Deze blazer is ook verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Of je nu kort, lang, slank of rondborstig bent, je vindt zeker de perfecte maat voor jou. Bovendien is de blazer verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste bij jouw persoonlijke stijl past.

Kortom, de blazer Colette van KAFFE is een elegante en tijdloze keuze voor alle vrouwen die een vleugje verfijning aan hun garderobe willen toevoegen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een flatterende pasvorm is deze blazer een must-have voor alle gelegenheden. Wacht dus niet langer, voeg deze blazer vandaag nog toe aan je collectie en laat je verleiden door zijn charme en tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10552136-104266
Kleur diepblauw/lichtpaars
Kleur Paars
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1