Blazer van jersey voor dames Cream Rumpa

Blazer van jersey voor dames Cream Rumpa

Beginnend op: € 70,53

€ 56,43

-20%
Trakteer jezelf op een elegante en comfortabele look met de Rumpa jersey blazer voor dames van Cream. Een must-have dit seizoen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Blazer van jersey voor dames Cream Rumpa

Het merk Cream presenteert haar nieuwste blazer jersey voor dames, de Rumpa. Deze blazer combineert comfort en elegantie voor alle gelegenheden. Hij is gemaakt van jersey van topkwaliteit, voelt zacht aan en zit de hele dag perfect.

De blazer Rumpa is een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdig, modieus kledingstuk. Het strakke, moderne ontwerp past bij elke stijl, van casual tot formeel look. De slanke pasvorm laat je figuur beter uitkomen en voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit.

Dankzij de jersey stof biedt deze blazer optimaal comfort zonder stijl op te offeren. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden, dus je kunt hem keer op keer dragen zonder je zorgen te maken dat hij kromtrekt of vervaagt. blazer Rumpa is een duurzame investering in je garderobe die je seizoen na seizoen kunt dragen.

Deze blazer is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook erg praktisch. De functionele zakken houden je kleine benodigdheden binnen handbereik, of je nu aan het werk bent of een avondje uit. Je kunt er gemakkelijk je sleutels, telefoon of zelfs een lippenstift in stoppen.

blazer Rumpa is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Dankzij de vrouwelijke snit en tijdloze crèmekleur past hij bij al je outfits. Draag hem met jeans en gympen voor een casual look look, of met een jurk en pumps voor een meer verfijnde stijl.

Deze damesjersey blazer is gemaakt door het gerenommeerde merk Cream en staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Je kunt het met vertrouwen dragen, wetende dat het met de grootste zorg is ontworpen en gemaakt van kwaliteitsmaterialen.

Kijk niet verder dan blazer Rumpa van Cream voor het perfecte kledingstuk om een vleugje verfijning aan je garderobe toe te voegen. Bestel het nu en laat je verleiden door zijn comfort, elegantie en veelzijdigheid. Het zal snel een kledingstuk worden dat je voor elke gelegenheid kunt dragen.

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10611086-100120
Kleur pikzwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1