Dames Hoodie Cream Ever

Dames Hoodie Cream Ever

Beginnend op: € 120,95

€ 90,71

-25%
Blijf warm met de Cream Ever dames hoodie. Een must-have van Cream, comfortabel en trendy.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,95

€ 90,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames Hoodie Cream Ever

Het Cream Ever sweatshirt met capuchon voor dames is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Cream en is een perfecte mix van kwaliteit en mode.

De vrouwelijke snit zal elk figuur verbeteren, terwijl de capuchon je zal beschermen tegen de kou. Met zijn tijdloze ontwerp past dit sweatshirt bij elke gelegenheid, of het nu gaat om een casual dagje uit of een avond met vrienden.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en onvergelijkbare zachtheid. De crèmekleur voegt een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid toe aan je outfit. Draag het met een jeans voor een casual look look, of met een rok voor een elegantere stijl.

Cream staat bekend om zijn kwaliteitskleding en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Het zal je bondgenoot zijn om de koelste dagen met stijl en comfort te trotseren. Je kunt het ook combineren metautres kledingstukken van het merk voor een complete en trendy look.

Mis deze dames sweater met capuchon Cream Ever niet, een onmisbare aanvulling op je garderobe. Verwen jezelf of geef het cadeau aan een speciaal iemand, het zal zeker gewaardeerd worden. Wacht niet langer en draag dit sweatshirt voor een vrouwelijke en casual stijl in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10613134-100391
Kleur grijze mix
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1