Gebreide sweater met capuchon voor dames Cream Ever

Gebreide sweater met capuchon voor dames Cream Ever

Beginnend op: € 120,95

€ 90,71

-25%
De gebreide sweater met capuchon voor dames Cream Ever: het comfort en de stijl van het merk Cream, voor een trendy, vrouwelijke look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,95

€ 90,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gebreide sweater met capuchon voor dames Cream Ever

De gebreide hoodie voor dames Cream Ever is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar iets dat zowel comfortabel als stijlvol is. Ontworpen door het gerenommeerde merk Cream, is deze sweater een echt juweeltje van damesmode.

Gemaakt van gebreide stof van hoge kwaliteit voelt deze hoody zacht en warm aan zodra je hem aantrekt. Perfect voor kille herfst- of winterdagen, het zal je bondgenoot zijn om de koudste temperaturen te trotseren en toch stijlvol te blijven.

Het ontwerp van deze sweater is zowel eenvoudig als geraffineerd. De tijdloze crèmekleur past perfect bij alle outfits, zowel casual als gekleed. De slanke pasvorm laat je figuur beter uitkomen en geeft je veel bewegingsvrijheid.

Het detail dat het verschil maakt? De gebreide capuchon, die een vleugje moderniteit en karakter toevoegt aan dit sweatshirt. Hij beschermt je ook tegen wind en regen, dus je kunt hem onder alle omstandigheden dragen.

Of je nu in de stad bent of op het platteland, met de gebreide hoodie voor dames van Cream Ever ga je er in stijl op uit. Hij past perfect bij jeans en sportschoenen voor een casual look look, of bij een rok en enkellaarsjes voor een chiquere stijl.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have in je garderobe. Of je nu een fashionista bent of gewoon iets comfortabels zoekt voor je vrije dagen, de gebreide hoodie voor dames Cream Ever voldoet aan al je verwachtingen.

Dus voeg deze hoody toe aan je collectie. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze ontwerp zal hij snel een must-have worden in je garderobe. Bestel hem nu en neem een stijl aan die zowel trendy als comfortabel is met Cream.

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10613134-120601
Kleur eierpunch
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1