Donker gewassen flared jeans voor dames Wrangler

Donker gewassen flared jeans voor dames Wrangler

Beginnend op: € 90,70

€ 59,71

-34%
Ga voor retro met Wrangler dames flared jeans in een tijdloze donkere wassing. Een mode must-have.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,70

€ 59,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donker gewassen flared jeans voor dames Wrangler

Op zoek naar een trendy, comfortabele jeans om je garderobe compleet te maken? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte product voor jou! De jeans dark wash women's flared jeans Wrangler is alles wat je nodig hebt voor een casual en stijlvolle look.

Gemaakt door het beroemde merk Wrangler, combineert deze jeans kwaliteit en stijl om je het beste van twee werelden te geven. De jeans is speciaal ontworpen voor vrouwen, laat je rondingen beter uitkomen en geeft je een vrouwelijke, trendy look.

De donkere wassing geeft deze jeans een moderne, on-trend look die perfect is voor elke gelegenheid. Of je de jeans nu draagt voor een ontspannen dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, je zult zeker opvallen.

Het uitlopende model is niet alleen flatterend, maar ook comfortabel. Je kunt je vrij en onbelemmerd bewegen, terwijl je toch in de mode bent. De jeans past bij alle lichaamsvormen en is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

Deze jeans is niet alleen mooi en comfortabel, maar ook heel praktisch. Met voor- en achterzakken kun je al je essentials meenemen zonder een tas te hoeven dragen. Bovendien kun je hem dankzij de rits- en knoopsluiting de hele dag dragen.

Als iconisch denimmerk staat Wrangler bekend om zijn onberispelijke kwaliteit. Met deze jeans hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid. Hij is gemaakt van hoogwaardige stoffen, zal de tand des tijds doorstaan en zelfs na vele wasbeurten in perfecte staat blijven.

Wacht dus niet langer en voeg deze jeans dark wash women's flared Wrangler toe aan je collectie. Het zal de perfecte metgezel zijn voor al je outfits en je een trendy en tijdloze look geven. Bestel hem vandaag nog en maak er je nieuwe must-have van voor een onberispelijke stijl!

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112351028
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene