Damesshort Wrangler Boyfriend Shoreline

Damesshort Wrangler Boyfriend Shoreline

Beginnend op: € 50,37

€ 34,31

-32%
Ga voor een moderne en casual look met de damesshort Wrangler Boyfriend Shoreline, van Wrangler.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,37

€ 34,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Wrangler Boyfriend Shoreline

De Wrangler Boyfriend Shoreline damesshorts zijn een must-have in de garderobe van elke vrouw voor een casual en trendy look. Ontworpen door het beroemde merk Wrangler, zijn deze damesshorts de perfecte mix van stijl en comfort. Of je nu in de stad bent, op vakantie of op een festival, ze geven je outfit een coole touch.

De Wrangler Boyfriend Shoreline damesshorts hebben een boyfriendstijl en zijn licht baggy voor een casual look. Ze passen bij alle lichaamsvormen en met verbetert elk silhouet. Het moderne ontwerp en de flatterende pasvorm maken het een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar shorts die zowel comfortabel als stijlvol zijn.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn slijtvast en voelen zacht aan. De tijdloze lichtblauwe kleur past bij elke look en is een perfecte match metautres stukken in je garderobe. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor actieve vrouwen.

Wrangler staat bekend om zijn kwaliteitskleding en deze shorts zijn daarop geen uitzondering. Met het iconische logo geborduurd op de achterzak, voegt het een extra vleugje stijl toe aan je outfit. De Wrangler Boyfriend Shoreline damesshorts staan symbool voor de casual Amerikaanse stijl en vertegenwoordigen perfect het merkesprit van vrijheid en avontuur.

Of je nu een denim fan bent of gewoon op zoek naar een comfortabele, stijlvolle short, de Wrangler Boyfriend Shoreline damesshorts zijn gemaakt voor jou. Door hun tijdloze stijl en kwaliteit zijn ze een essentiële basic voor je garderobe. Draag ze met een wit T-shirt en sportschoenen voor een casual look look, of met een blouse en sandalen voor een meer vrouwelijke stijl.

Kortom, de Wrangler Boyfriend Shoreline damesshort is een must-have voor alle moderne vrouwen die comfort en stijl graag combineren. Met zijn trendy design, onberispelijke kwaliteit en iconische logo is hij je bondgenoot voor elke gelegenheid. Voeg ze nu toe aan je collectie en laat je verleiden door de tijdloze charme van het merk Wrangler.

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112351036
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene