Vrouwenarmband Thomas Sabo 1186-603-7

Vrouwenarmband Thomas Sabo 1186-603-7

€ 34,28

€ 16,80

-51%
Trakteer jezelf op elegantie met de Thomas Sabo 1186-603-7 damesarmband, een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar verfijning.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Thomas Sabo 1186-603-7

De Thomas Sabo 1186-603-7 damesarmband is het perfecte accessoire voor elke vrouw die een vleugje verfijning aan haar outfit wil toevoegen. Deze armband is speciaal ontworpen door het gerenommeerde merk Thomas Sabo, dat bekend staat om zijn elegante en verfijnde creaties.

De armband is gemaakt van hoogwaardig sterlingzilver en heeft een delicate, fijn bewerkte schakelketting en een praktische hartvormige sluiting. Het echte point hoogtepunt van deze armband is de kleine zilveren stervormige bedel, die een delicate, vrouwelijke touch toevoegt aan het geheel.

Deze armband kan elke dag gedragen worden, of het nu voor een dag op kantoor is of een speciale avond uit. Hij past perfect bij elke outfit, van een elegante jurk tot een casual jeans. Dankzij de verstelbare tailleband kan hij ook worden aangepast aan tous polsen.

Deze armband is niet alleen een trendy accessoire, maar heeft ook een symbolische betekenis. De ster wordt vaak geassocieerd met geluk, bescherming en leiding, waardoor deze armband een ideaal cadeau is voor een speciaal iemand.

De Thomas Sabo 1186-603-7 damesarmband is niet alleen een sieraad van hoge kwaliteit, het is ook verpakt in een elegant doosje, klaar om aan een geliefde te geven of om jezelf mee te verwennen.

Voeg een vleugje glamour en elegantie toe aan je sieradencollectie met deze damesarmband Thomas Sabo. Perfect voor alle gelegenheden, het zal snel een onmisbaar sieraad worden. Wacht niet langer en verwen jezelf of een speciale dame met deze prachtige armband Thomas Sabo.

Extra informatie

Merk Thomas Sabo
Fabrikant SKU 1186-603-7
Kleur veelkleurig zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1