Damestrainers Hoff California

Damestrainers Hoff California
Beginnend op: € 151,25
Ontdek deessence van Californië met de Hoff California damesschoenen uit de STATE collectie: de perfecte mix van suède, mesh en stijl!
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 151,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Hoff California

Deze hardloopschoenen uit de STATE-collectie zijn geïnspireerd op CALIFORNIA en combineren materialen als suède, mesh en rubberen inzetstukken tot in de perfectie. Hun unieke ontwerp wordt versterkt door de uitgebalanceerde combinatie van camel-, been- en grijstinten, perfect voor neutrale en klassieke looks. De inlegzool van memory foam maakt ze de ideale metgezel voor lange dagen of op kantoor. De dikke rubberen zool heeft mosterdkleurige details als aanvulling op het witte mesh aan de zijkanten en bovenkant, evenals reflecterende details, een rubberen accent en een opvallend geborduurd logo. Een streetstyle-favoriet.

Stijl: Sportschoenen met dikke zool.

Zoolhoogte: 4 cm

Sportschoenen voor unisex vader schoenen. Een urban silhouet met een comfortabele ultra zool waar kleur het handelsmerk blijft. Het is geïnspireerd op de sportschoenen die in de jaren 90 in de mode waren, met een opvallende structure en een hoge zool.

Materiaal

  • CUT: Hardloopschoenen. Combinatie van verschillende materialen. Treklipjes voor en achter. Vetersluiting voor optimale pasvorm.
  • VOETEN: Dik rubber voor grip.

Extra informatie

Merk Hoff
Fabrikant SKU 12311001
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene