Damessandalen Buffalo April Cross - Vegan

Damessandalen Buffalo April Cross - Vegan

Beginnend op: € 100,73

€ 80,59

-20%
Vegan sandalen voor dames met een trendy, ethische stijl, van Buffalo. Ontdek April Cross voor een unieke look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,73

€ 80,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo April Cross - Vegan

Ontdek de nieuwe Buffalo April Cross - Vegan damessandalen, ontworpen voor moderne vrouwen die zich bewust zijn van hun impact op het milieu. Met hun elegante ontwerp en veganistische productie zijn deze sandalen een ethische en modieuze keuze voor de zomer.

Het merk Buffalo staat bekend om zijn toewijding aan verantwoorde en duurzame mode. De April Cross sandalen zijn daarop geen uitzondering. Gemaakt van milieuvriendelijke en diervriendelijke materialen zijn deze sandalen een ethische keuze zonder afbreuk te doen aan stijl.

Het gekruiste silhouet en de verstelbare band bieden perfecte ondersteuning voor je voeten, terwijl ze een vleugje verfijning aan je outfit toevoegen. Of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een avondje uit op het terras, de April Cross sandalen passen bij elke gelegenheid.

Ze zijn ook comfortabel om te dragen, met een gewatteerde binnenzool en antislip rubberen buitenzool. Zo kun je optimaal genieten van je dag.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan neutrale kleuren voor een minimalistische look of aan felle kleuren om een vleugje fantasie aan je outfit toe te voegen, er is voor ieder wat wils.

Door te kiezen voor Buffalo April Cross - Vegan sandalen help je bovendien het milieu en de dieren te beschermen. Door te kiezen voor ethische mode draag je je steentje bij aan een meer verantwoordelijke en duurzame toekomst.

Kies niet tussen stijl en ethiek, damessandalen van Buffalo April Cross - Vegan bieden je beide. Dus wacht niet langer, voeg ze nu toe aan je garderobe en maak deze zomer een stijlvol, ethisch modestatement.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1291488
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene