Vrouwenarmband Thomas Sabo 1440-052-1 [Grootte 2,4 cm]

Vrouwenarmband Thomas Sabo 1440-052-1 [Grootte 2,4 cm]

€ 69,58

€ 55,66

-20%
Trakteer jezelf op elegantie en verfijning met de damesarmband Thomas Sabo 1440-052-1. Een verfijnd sieraad dat bij elke outfit past.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Thomas Sabo 1440-052-1

De Thomas Sabo 1440-052-1 damesarmband is een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. Gemaakt door het beroemde sieradenmerk Thomas Sabo, is deze armband ontworpen voor vrouwen die kwaliteit, stijl en originaliteit waarderen.

De armband is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat de duurzaamheid en tijdloze schoonheid garandeert. Het zilveren metaal is fijn bewerkt om een delicaat, vrouwelijk ontwerp te creëren, terwijl de hartvormige details een romantisch tintje aan de armband geven.

De armband is ook versierd met fonkelende kristallen van Swarovski, die een vleugje glamour en luxe aan het ensemble toevoegen. Deze kristallen zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand geplaatst om een sprankelend effect te creëren dat niet onopgemerkt zal blijven.

Of je hem nu draagt voor een speciale gelegenheid of voor elke dag, deze armband is een veelzijdige keuze die bij alle outfits en gelegenheden past. Hij kan alleen worden gedragen voor een eenvoudige en elegante look, of gecombineerd metautres sieraden voor een gedurfder effect.

Deze armband is niet alleen mooi, maar heeft ook een praktische sluiting waardoor hij de hele dag goed blijft zitten. De lengte is ook verstelbaar zodat hij perfect om je pols past.

Voeg een vleugje verfijning en vrouwelijkheid toe aan je look met de Thomas Sabo 1440-052-1 damesarmband. Voor jezelf of om cadeau te geven, dit hoogwaardige sieraad is een waardevolle aanvulling op elke sieradencollectie. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn tijdloze elegantie.

Extra informatie

Merk Thomas Sabo
Fabrikant SKU 1440-052-1
Kleur zilver/multikleur
Kleur Zilver
Maat 2,4 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1