Vrouwenarmband Thomas Sabo 1485-001-21 [Grootte 2 cm]

Vrouwenarmband Thomas Sabo 1485-001-21 [Grootte 2 cm]

€ 55,46

€ 41,59

-25%
Ontdek de elegantie en verfijning van de damesarmband Thomas Sabo 1485-001-21, ontworpen door het beroemde merk Thomas Sabo voor een vleugje glamour aan je vrouwelijke outfits.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Thomas Sabo 1485-001-21

De Thomas Sabo 1485-001-21 damesarmband is een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje glamour zal toevoegen aan al je outfits. Ontworpen door het beroemde merk Thomas Sabo, is deze armband een waar symbool van vrouwelijkheid en verfijning.

De armband is gemaakt van hoogwaardig sterlingzilver, heeft een delicaat motief en een praktische sluiting voor extra veiligheid. De slanke, elegante ketting past perfect om je pols en biedt ultiem comfort terwijl de elegante uitstraling wordt versterkt.

Het unieke ontwerp van deze armband met laat het vakmanschap van Thomas Sabo zien, met een mix van delicate details en strakke lijnen. Het hartvormige motief voegt een romantisch tintje toe, terwijl het op de sluiting gegraveerde logo van het merk getuigt van authenticiteit.

Of je nu op zoek bent naar een sieraad voor jezelf of om te geven aan een speciale vrouw in je leven, deze damesarmband van Thomas Sabo is de perfecte keuze. Hij kan alleen worden gedragen voor een minimalistische look of in combinatie metautres sieraden voor een gedurfdere stijl.

Of je nu naar een formeel evenement gaat of lekker luiert op een casual dag, deze armband past bij elke gelegenheid. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden en zal zijn schittering en schoonheid nog vele jaren behouden.

Als symbool van liefde en elegantie is de Thomas Sabo 1485-001-21 damesarmband een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een tijdloos, verfijnd sieraad. Voeg hem nu toe aan je sieradencollectie en laat hem elk moment van je leven met je stralen.

Extra informatie

Merk Thomas Sabo
Fabrikant SKU 1485-001-21
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 2 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1