Damesjurk in denim Only Onlnew chigo

Damesjurk in denim Only Onlnew chigo

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

-20%
De denim jurk Only Onlnew chigo: een onmisbare damesmode voor een trendy, casual look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 48,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk in denim Only Onlnew chigo

De denim jurk Only Onlnew chigo is een must-have voor elke fashionista. Ontworpen door het bekende merk Only, is deze jurk speciaal gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en casual look.

Deze denim jurk is gemaakt van denim van hoge kwaliteit en is zowel comfortabel als duurzaam. De flatterende snit met verbetert de vrouwelijke rondingen en biedt maximale bewegingsvrijheid. Of je hem nu elke dag wilt dragen of voor een speciale gelegenheid, hij zal je perfecte modieuze bondgenoot zijn.

De spijkerjurk Only Onlnew chigo zit boordevol details die er een echte favoriet van maken. De metalen knopen voegen een vintage touch toe, terwijl de zakken aan de voorkant een praktisch tintje geven. Bovendien past de tijdloze denimblauwe kleur bij al je outfits en alle seizoenen.

Hij is veelzijdig en gemakkelijk te combineren, dus je kunt hem op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je stemming. Draag het met sportschoenen voor een casual dag look of met pumps voor een elegante avond. Je kunt de jurk ook dragen met een riem om de taille te benadrukken en je figuur te benadrukken.

Deze denim jurk van Only Onlnew chigo is een echte mode-investering, want hij raakt nooit uit de mode. De superieure kwaliteit garandeert dat hij jarenlang meegaat. Bovendien staat Only bekend om zijn inzet voor het milieu, waardoor het een ethische en verantwoorde keuze is.

Deze denim jurk is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een echte must-have voor elke vrouw. Dus voeg hem nu toe aan je garderobe voor een trendy en vrouwelijke look voor alle gelegenheden. Bestel nu en kies voor de stijl Only Onlnew chigo!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15250084-4030835
Kleur gewassen zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Kort

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten