Damesbroek Only Onlnicola Em Loose

Damesbroek Only Onlnicola Em Loose

Beginnend op: € 40,32

€ 32,26

-20%
Ontdek het ultieme in comfort en stijl met damesbroeken Only Onlnicola Em Loose. Van Only, voor jou.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 32,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbroek Only Onlnicola Em Loose

De Only Onlnicola Em Loose damesbroek is de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegante, comfortabele broek. Deze broek van het gerenommeerde merk Only is een must-have voor de garderobe van elke vrouw.

Met hun losse, ontspannen pasvorm bieden deze broeken optimaal comfort terwijl ze toch zeer modieus blijven. Of je hem nu draagt voor een dag op kantoor of een avondje uit in de stad, hij zal je bondgenoot zijn voor een chique en casual look.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast. Ze zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een ideale keuze zijn om elke dag te dragen.

De Only Onlnicola Em Loose damesbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor alle stijlen en gelegenheden. Je kunt ze dragen met een t-shirt en gympen voor een casual look, of met een blouse en hakken voor een elegantere look.

Of je nu een slank of een vol figuur hebt, deze broek past bij alle lichaamsvormen dankzij de elastische tailleband en flatterende snit. Ze verbeteren je figuur en geven je totale bewegingsvrijheid.

Kortom, de Only Onlnicola Em Loose damesbroek is een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je garderobe voor een trendy en moeiteloze look!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15311066-4458661
Kleur kalamata melange/goud borduursel
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene