Damessandalen Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/nubuck

Damessandalen Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/nubuck

Beginnend op: € 121,00

€ 71,01

-41%
Ontdek de Buffalo Binary 0 sandalen, die elegantie en ethiek combineren met hun veganistische nappa/nubuck stof. Een must-have voor toegewijde vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 71,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/nubuck

De Buffalo Binary 0 damessandalen in Vegan Nappa/nubuck zijn een elegante en verantwoorde keuze voor alle eco-bewuste fashionista's. Deze sandalen van het gerenommeerde merk Buffalo zijn zowel modieus als milieuvriendelijk.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel modern als tijdloos, met een bovenwerk van hoogwaardig veganistisch nappa en nubuck. De combinatie van deze twee materialen geeft deze sandalen een luxe, verfijnde uitstraling. Bovendien laat de keuze voor veganistisch leer zien dat Buffalo zich inzet voor dierenbescherming en duurzaamheid.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden optimaal comfort en een perfecte pasvorm. De dempende binnenzool biedt extra ondersteuning voor je voeten, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder moe of ongemakkelijk te worden. De duurzame rubberen buitenzool zorgt voor een stevige grip en slijtvastheid, zodat je met vertrouwen op alle soorten ondergrond kunt lopen.

Het minimalistische ontwerp van deze sandalen maakt ze veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Of het nu een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een wandeling door de stad, deze sandalen passen bij je stijl en voegen een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Deze sandalen zijn niet alleen modieus en comfortabel, ze weerspiegelen ook Buffalo 's toewijding aan ethische mode. Door voor deze sandalen te kiezen, steun je een merk dat zich bekommert om het milieu en de impact op de modewereld. Je kunt deze sandalen met trots dragen in de wetenschap dat je een positief verschil maakt voor de toekomst van onze planeet.

Samengevat zijn de Buffalo Binary 0 damessandalen in Vegan Nappa/nubuck de perfecte keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als verantwoordelijkheid. Met hun elegante ontwerp, comfort en toewijding aan ethische mode zijn deze sandalen zeker een waardevolle aanvulling op je garderobe. Mis de kans niet om ze te bezitten en een modestatement te maken terwijl je milieuvriendelijk bezig bent. Bestel nu!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602196
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene