Damessandalen Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa

Damessandalen Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

-20%
Ontdek de Buffalo Lion Ari sandalen voor dames, gemaakt van veganistisch leer, een trendy look van Buffalo - om te dragen met een zuiver geweten.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa

Ontdek de Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa damessandalen, een paar schoenen dat chic, comfortabel en milieuvriendelijk is. Deze sandalen van het beroemde merk Buffalo zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die geven om hun stijl en hun impact op de planeet.

Het ontwerp van deze sandalen is geïnspireerd op het majestueuze en krachtige wezen dat de leeuw is. Met hun ineengestrengelde bandjes die doen denken aan de manen van dit iconische dier, geven deze sandalen een vleugje wilde elegantie aan al je outfits. De tijdloze zwarte kleur maakt ze gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu voor een dagje uit is of een avondje uit op het terras.

Maar wat deze sandalen nog specialer maakt, is hun veganistische samenstelling. Gemaakt van Vegan Nappa, een hoogwaardig en milieuvriendelijk materiaal, bevatten deze sandalen geen dierlijke materialen. Je kunt je dus mooi en comfortabel voelen in je schoenen en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van dierenlevens.

Deze sandalen zijn ook comfortabel. Dankzij de gewatteerde binnenzool en het verstelbare riempje passen ze zich perfect aan de vorm van je voet aan en geven ze je optimale ondersteuning. Dankzij de rubberen antislipzool loop je zelfs op de meest gladde oppervlakken veilig.

Deze sandalen zijn niet alleen milieuvriendelijk en comfortabel, maar ook duurzaam. Het merk Buffaloengage maakt kwaliteitsschoenen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Je zult vele seizoenen van je Lion Ari sandalen kunnen genieten zonder dat ze beschadigd raken.

Dus dames, wacht niet langer en voeg deze Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa damessandalen toe aan je schoenencollectie. Ze bieden je niet alleen een unieke en trendy stijl, maar je kunt er ook trots op zijn dat je schoenen draagt die het milieu respecteren. Draag je steentje bij aan de planeet en blijf tegelijkertijd stijlvol met deze sandalen van Buffalo.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602208
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene