Damessandalen Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra

Damessandalen Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra

Beginnend op: € 110,92

€ 68,77

-38%
Damessandalen Buffalo vegan, elegant en comfortabel. Voeg een vleugje glamour toe aan je stijl met Aspha Glam in lycra.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 110,92

€ 68,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra

Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra fusion damessandalen zijn een perfecte mix van stijl en ethiek. Ontworpen door het iconische merk , zijn deze sandalen speciaal gemaakt voor vrouwen die zowel trendy als milieubewust willen zijn. Buffalo

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige veganistische materialen en zijn zowel comfortabel als milieuvriendelijk. Het lycra bovenwerk biedt een perfecte pasvorm voor je voeten, terwijl de natuurlijke rubberen zool zorgt voor optimale grip om zelfverzekerd te lopen.

Het elegante, geraffineerde ontwerp van deze sandalen maakt ze veelzijdig voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een chique avondje uit, de Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra damessandalen zullen je perfecte metgezel zijn.

Het merk Buffalo staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Elk paar is zorgvuldig gemaakt voor optimaal comfort en duurzaamheid, zodat je ze seizoen na seizoen kunt dragen.

Als vrouwen begrijpen we het belang van ethische mode en duurzaamheid. Met deze damessandalen van Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra kun je er zeker van zijn dat je een milieuvriendelijke keuze maakt zonder afbreuk te doen aan je stijl.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, passen perfect in je garderobe en geven elke outfit een stijlvolle touch. Dus waarom zou je kiezen tussen stijl en ethiek als je beide kunt hebben met deze damessandalen van Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra?

Zet een stap in de richting van meer verantwoorde mode en kies voor deze sandalen die het beste van mode en ethiek combineren. Koop de jouwe vandaag nog en voeg een vleugje ethische glamour toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602211
Kleur zwarte zeemeermin
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene