Damessandalen Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa

Damessandalen Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa

Beginnend op: € 100,73

€ 80,59

-20%
De Buffalo Eve Ari damessandalen brengen stijl en comfort met hun veganistische leer. Geef je look een ethisch tintje dankzij Buffalo.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,73

€ 80,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa

Ontdek de Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa damessandalen, een must-have voor je zomergarderobe. Deze sandalen zijn ontworpen door het beroemde merk Buffalo en combineren stijl en ethiek voor een trendy en verantwoordelijke look.

Het merk Buffalo staat al meer dan 40 jaar bekend om het maken van kwaliteitsschoenen. Met de Eve Ari sandalen blijft Buffalo de grenzen van de mode verleggen door een veganistische versie van de beroemde sandaal aan te bieden.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een elegante, vrouwelijke look. De klassieke zwarte kleur past bij elke outfit, of het nu gaat om een dagje uit of een avondje aan zee.

Maar wat deze sandalen zo speciaal maakt, is dat ze gemaakt zijn van vegan nappaleer. In tegenstelling tot dierlijk leer is vegan nappa een synthetisch materiaal dat het milieu en de dieren respecteert. Je kunt dus genieten van je stijl zonder je schuldig te voelen.

De Eve Ari sandalen zijn ook comfortabel. Ze hebben een gewatteerde binnenzool voor optimale ondersteuning. Bovendien biedt hun rubberen buitenzool perfecte grip om veilig te lopen.

De Eve Ari sandalen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook duurzaam. Dankzij de hoogwaardige constructie van vegan nappa kun je ze seizoen na seizoen dragen zonder dat ze hun vorm of kleur verliezen.

Deze sandalen zijn ook gemakkelijk te onderhouden, je hoeft ze alleen maar schoon te vegen met een vochtige doek om ze weer te laten glanzen. Bovendien kun je ze dankzij de gespsluiting naar wens verstellen voor een perfecte pasvorm.

Mis de kans niet om je garderobe aan te vullen met deze damessandalen Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa. Trakteer jezelf op een trendy, ethische en comfortabele stijl met Buffalo sandalen, het merk waarop je kunt vertrouwen voor al je schoeisel.

Wacht dus niet langer, bestel nu je Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa damessandalen en zet een stap naar meer verantwoorde mode. Een stijlvolle en ethische keuze voor de moderne vrouw die weet hoe ze mode en waarden moet combineren. Verwen jezelf met respect voor de planeet met Buffalo sandalen!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602220
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene