Damessandalen Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter

Damessandalen Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter

Beginnend op: € 100,73

€ 59,50

-41%
Verblind je voeten met damessandalen van Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter, voor een trendy en ethisch look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,73

€ 59,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter

Ontdek de nieuwe damessandalen van Buffalo: Sol Ari Glam - Vegan Glitter. Deze sprankelende sandalen geven een vleugje glamour aan al je zomerse outfits en zijn tegelijkertijd milieuvriendelijk dankzij hun veganistische productie.

Het merk Buffalo staat bekend om zijn trendy ontwerpen en kwaliteitsproducten, en de Sol Ari Glam zijn daarop geen uitzondering. Met hun vrouwelijke silhouet en glitterafwerking zijn deze sandalen een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een schoen die zowel stijlvol als comfortabel is.

Laat je verleiden door het onvergelijkbare comfort van deze sandalen. De schuimrubberen binnenzool vormt zich perfect naar de vorm van je voet voor optimale ondersteuning, terwijl je ze met het verstelbare riempje helemaal naar wens kunt aanpassen. Ze zijn ideaal voor lange zomerdagen en brengen je overal naartoe, of het nu een dagje strand is of een avondje uit op het terras.

Maar wat deze sandalen nog specialer maakt, is hun veganistische constructie. In tegenstelling tot de traditionele leren sandalen zijn de Sol Ari Glam gemaakt van synthetische materialen en bieden ze een diervriendelijk alternatief zonder in te leveren op kwaliteit en stijl. Door voor deze sandalen te kiezen, maak je niet alleen een ethische keuze, maar help je ook het milieu te beschermen.

Of je nu een toegewijde fashionista bent of gewoon op zoek naar een comfortabel, trendy paar sandalen, de Sol Ari Glam van Buffalo zal zeker voldoen. Dus wacht niet langer, voeg ze toe aan je schoenencollectie en voeg een vleugje sprankeling toe aan je zomergarderobe.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602241
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene