Dames ballerina's Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa

Dames ballerina's Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

-20%
Ontdek het comfort en de elegantie van de Lion Ballerina van Buffalo, ontworpen in vegan nappa voor de moderne vrouw.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames ballerina's Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa

Ontdek de Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa ballerina's voor dames, de ideale keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar schoenen die zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn. Deze ballerina's van Buffalo combineren stijl en duurzaamheid voor een comfortabele en modieuze port ervaring.

Deze ballerina's zijn ontworpen voor de moderne, ethisch bewuste vrouw en zijn gemaakt van hoogwaardig veganistisch leer, een milieuvriendelijk en wreed alternatief voor traditionele materialen. Bovendien maakt het tijdloze ontwerp ze een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit in de stad.

De strakke lijnen en spitse neus voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit, terwijl de rubberen zool de hele dag door optimaal comfort en grip biedt. Bovendien garandeert de stevige constructie een lange levensduur, waardoor deze ballerina's een duurzame investering in je garderobe zijn.

Of je nu op zoek bent naar een schoen die bij je werkoutfit past of gewoon een vleugje stijl toevoegt aan je casual look, de Buffalo Lion Ballerina - Vegan Nappa ballerina's voor dames zullen aan al je verwachtingen voldoen. Voeg ze dus toe aan je schoenencollectie voor een vrouwelijke en verantwoorde look.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1620019
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene