Damestrainers Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan

Damestrainers Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan

Beginnend op: € 121,00

€ 96,80

-20%
Ga de lucht in in trendy, ethische stijl met de Buffalo Cade Hi Butterfly Vegan damesschoenen - gemaakt door Buffalo.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 96,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan

Ontdek de nieuwe damesschoenen van Buffalo: Cade Hi Butterfly - Vegan. Deze schoenen zijn ontworpen voor moderne, toegewijde vrouwen en combineren stijl en ethiek. Het merk Buffalo staat bekend om zijn gedurfde, trendy ontwerpen en deze sportschoenen zijn daarop geen uitzondering.

Het unieke ontwerp van deze sportschoenen Buffalo met is voorzien van vlinders, symbolen van lichtheid en vrijheid. De delicate, kleurrijke motieven voegen een vleugje originaliteit en vrouwelijkheid toe aan deze schoenen. Met Cade Hi Butterfly - Vegan aan je voeten blijf je niet onopgemerkt!

Maar wat deze sportschoenen nog specialer maakt, is hun veganistische productie. Het merk Buffaloengage gebruikt namelijk alleen materialen die het milieu en dieren respecteren. Met deze schoenen kun je trots zijn op je ethische en verantwoorde keuze.

Naast eco-verantwoord zijn deze sportschoenen ook erg comfortabel. De rubberen zool biedt goede ondersteuning en optimale demping voor je voeten, zelfs na een lange dag. Je kunt ze dus dragen voor een dagje winkelen in de stad of een avondje uit met vrienden.

Het merk Buffalo heeft ook aan het praktische aspect van deze schoenen gedacht. Met de veters kun je de schoen aan je voet aanpassen voor comfort op maat. Bovendien past de zwarte kleur bij al je outfits, van casual tot chic.

Wacht niet langer met deze damesschoenen Buffalo Cade Hi Butterfly - Vegan. Ze zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook ethisch en verantwoord. Een must-have voor alle moderne, toegewijde vrouwen. Dus voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1622472
Kleur ivoor
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene