Damestrainers Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa

Damestrainers Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa

Beginnend op: € 131,08

€ 73,70

-44%
Ontdek onze nieuwe collectie damesschoenen Buffalo CLD Corin Chain 3.0, die stijl en ethiek combineert dankzij de veganistische nappa-stof.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 73,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa

Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa damesschoenen zijn de ideale keuze voor vrouwen die graag voorop lopen in de mode en tegelijkertijd milieuvriendelijk willen zijn. Ontworpen door Buffalo, zijn deze sportschoenen zowel trendy als ethisch.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig vegan nappaleer en zijn zowel zacht als slijtvast, zodat je voeten de hele dag optimaal comfort hebben. Het strakke, moderne ontwerp wordt versterkt door een zilverkleurige metalen ketting op de hiel, die een vleugje verfijning toevoegt aan je outfit.

Deze sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden een pasvorm en comfort die zijn afgestemd op hun lichaamsvorm. Of je ze nu draagt voor een dagje winkelen, een avondje uit met vrienden of een sportsessie, deze sportschoenen zullen je in stijl vergezellen.

Naast modieus zijn deze sportschoenen ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor veganistische materialen helpt het merk Buffalo de planeet te beschermen en tegelijkertijd kwaliteitsproducten aan te bieden.

Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa damesschoenen zijn een verstandige keuze voor alle vrouwen die geven om hun stijl en het milieu. Voeg ze toe aan je schoenencollectie en maak een ethisch modestatement.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1636081
Kleur wit/zilver
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Corin