Sportschoenen van biologisch katoen voor dames Buffalo Paired

Sportschoenen van biologisch katoen voor dames Buffalo Paired

Beginnend op: € 80,57

€ 64,45

-20%
Ontdek je nieuwe milieuvriendelijke damesschoenen van Buffalo. Comfortabel, stijlvol en milieuvriendelijk. Wacht niet te lang!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,57

€ 64,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sportschoenen van biologisch katoen voor dames Buffalo Paired

De Buffalo Paired Women's Organic Cotton Sneakers zijn een stijlvolle en verantwoorde keuze als aanvulling op elke casual outfit. Ontworpen door het gerenommeerde merk Buffalo, zijn deze sneakers gemaakt van hoogwaardig organisch katoen voor een zacht, comfortabel gevoel bij elke stap.

Het merk Buffalo staat bekend om zijn inzet voor duurzame en milieuvriendelijke praktijken en dat zie je terug in deze sneakers. Gemaakt van katoen dat zonder pesticiden of schadelijke chemicaliën is geteeld, zijn ze niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je voeten.

Het ontwerp van deze sportschoenen van biologisch katoen voor dames Buffalo Paired is elegant en tijdloos, met een laag silhouet en subtiele details. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale en veelzijdige kleuren, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor alle gelegenheden.

Of je ze nu draagt voor een ontspannen dagje in de stad of voor een wandeling in de natuur, deze sportschoenen bieden je ongeëvenaard comfort en stijl. De zachte, duurzame rubberen zool zorgt voor optimale grip, terwijl de voering van biologisch katoen je voeten de hele dag koel en droog houdt.

Deze sportschoenen zijn niet alleen milieuvriendelijk en stijlvol, ze zijn ook een ethische keuze. Buffaloengage zet zich in voor eerlijke arbeidsomstandigheden voor al zijn werknemers, wat betekent dat je deze sportschoenen kunt dragen in de wetenschap dat je een merk steunt dat om zijn werknemers geeft.

Kortom, de Buffalo Paired Women's Organic Cotton Sneakers zijn niet alleen een slimme modekeuze, maar ook een ethische en duurzame keuze. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en voel het verschil van biologisch katoen van hoge kwaliteit bij elke stap.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1636131
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene