Damesjurk Moss Copenhagen Ellie

Damesjurk Moss Copenhagen Ellie

Beginnend op: € 100,78

€ 56,71

-44%
Damesjurk Moss Copenhagen Ellie: een casual gehaakte jurk in contrasterende kleuren, geïnspireerd door influencer @cillemouse.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,78

€ 56,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk Moss Copenhagen Ellie

MSCH INSPIRED BY
@CILLEMOUSE
Voor deze collectie hebben we ons laten inspireren door de beroemde influencer en model Cecilie Haugaard, beter bekend als nom @cillemouse. Haar stijl is een eerbetoon aan tijdloze elegantie en klassieke finesse, en dat is precies waarom we haar als onze muze kozen. Onze wens om een collectie te ontwerpen met een Scandinavische touch en exquise kwaliteit sloot natuurlijk aan bij haar strakke en geraffineerde wereld, waardoor onze samenwerking een perfecte match is.

Chrochet Dress
Deze lange mouwloze gehaakte jurk is een must-have voor zomerse dagen en daarna. Met zijn contrasterende kleuren creëert hij een veelzijdige look: draag hem met sandalen of kleed hem af met een oversized blazer. Het is een investering als je het goed verzorgt.
Dit model rekt ongeveer 10 cm uit als het op een hanger wordt opgehangen of als het wordt gewassen. We raden daarom aan om hem plat neer te leggen in plaats van hem op te hangen, en hetzelfde geldt voor het drogen na het wassen.

Snit
Deze jurk heeft een relaxte pasvorm. Het model meet 175 cm en draagt maat S/M.

Samenstelling
85% Katoen & 15% Linnen

Extra informatie

Merk Moss Copenhagen
Fabrikant SKU 17864-I-WATER/OVERTUR
Kleur i-water/overtur
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene