Bob vrouw Moss Copenhagen Sasja

Bob vrouw Moss Copenhagen Sasja

€ 35,24

€ 23,18

-34%
Laat je tijdloze stijl zien met de damespet van Moss Copenhagen Sasja, een must-have in samenwerking met het Deense merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Bob vrouw Moss Copenhagen Sasja

Ontdek de unieke, tijdloze stijl van het merk Moss Copenhagen met deze prachtige damespet, het model Sasja in samenwerking met Bob femme. Met zijn elegante, trendy ontwerp voegt deze pet een vleugje verfijning toe aan al je outfits.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De zachte, lichtgewicht stof is comfortabel om de hele dag te dragen. Bovendien is het Moss Copenhagen merklogo subtiel geborduurd op de voorkant, wat een vleugje verfijning toevoegt aan dit stuk.

Het model Sasja past bij alle lichaamsvormen dankzij de verstelbare taille. Bovendien maakt de klassieke, tijdloze vorm het een essentieel accessoire voor alle seizoenen. Of je nu op zoek bent naar een casual of meer chique look, deze pet past bij elke stemming.

Naast praktisch en stijlvol is deze pet ook een manier om duurzame mode te ondersteunen. Het merk Moss Copenhagenengage gebruikt namelijk milieuvriendelijke materialen en promoot meer ethische mode.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Sasja de Bob damespet Moss Copenhagen. Deze pet is perfect voor elke vrouw die op zoek is naar een uniek stuk om haar outfit compleet te maken en zal je overtuigen met zijn tijdloze ontwerp en onberispelijke kwaliteit. Mis deze exclusieve samenwerking niet en trakteer jezelf vandaag nog op deze must-have pet.

Extra informatie

Merk Moss Copenhagen
Fabrikant SKU 17950-TRENCH-COAT
Kleur trenchcoat
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1