Damessweatshirt met rits Le Coq Sportif Essentiels N°1

Damessweatshirt met rits Le Coq Sportif Essentiels N°1
Beginnend op: € 85,71
Trakteer jezelf op ultiem comfort met het dames sweatshirt met rits Le Coq Sportif Essentiels N°1, een must-have van het iconische Franse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 85,71
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessweatshirt met rits Le Coq Sportif Essentiels N°1

Ontdek het ultieme comfort met het dames sweatshirt met rits Le Coq Sportif Essentiels N°1. Gemaakt door het iconische Franse merk Le Coq Sportif, is dit sweatshirt speciaal ontworpen voor dynamische, moderne vrouwen. Met zijn elegante design en vrouwelijke snit is dit sweatshirt een must-have voor je garderobe.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt dit sweatshirt optimaal comfort met behoud van een casual, sportieve stijl. Met de ritssluiting aan de voorkant kun je de temperatuur naar wens regelen, terwijl de opstaande kraag je beschermt tegen de kou. De geribbelde manchetten en zoom zorgen voor een vleugje stijl en een perfecte pasvorm.

Het iconische Le Coq Sportif logo geborduurd op de borst is een symbool van kwaliteit en authenticiteit. Het sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het sweatshirt kunt kiezen dat het beste bij jouw stijl past. Of je nu gaat sporten of een casual dagje uit, dit sweatshirt met rits is je ideale bondgenoot.

Dit sweatshirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, het is ook een milieuvriendelijke keuze. Le Coq Sportifengage zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en het verminderen van de CO2-voetafdruk op empreinte om onze planeet te behouden voor toekomstige generaties.

Trakteer jezelf op het beste met het dames sweatshirt met ritssluiting Le Coq Sportif Essentiels N°1. Een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijl die zowel sportief als trendy is. Bestel het nu en voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410166
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene