Damessweatshirt met rits Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Damessweatshirt met rits Le Coq Sportif Coq D'Or N°1
Beginnend op: € 161,33
Het dames sweatshirt met rits Le Coq Sportif Coq D'Or N°1: een perfecte mix van stijl en comfort, van het beroemde Franse merk Le Coq Sportif.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 161,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessweatshirt met rits Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Het dames sweatshirt met rits Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 is het perfecte kledingstuk om stijl en comfort te combineren. Dit sweatshirt van het beroemde Franse merk Le Coq Sportif is speciaal ontworpen voor vrouwen die zich elegant en eenvoudig willen kleden.

Het ontwerp van dit sweatshirt is zowel sober als origineel, met het emblematische haanlogo dat in goud op de borst is geborduurd. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwelijke lichaamsvormen. Of je nu een sportieve vrouw bent of liever een meer casual stijl hebt, dit sweatshirt past bij al je voorkeuren.

Dit sweatshirt met ritssluiting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, zodat je de hele dag comfortabel zit. Dankzij de ritssluiting is het gemakkelijk aan en uit te trekken en de geribde boorden en tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm en een onberispelijke stijl.

Le Coq Sportif is een merk dat bekend staat om zijn expertise en toewijding aan de sportwereld. Met dit sweatshirt met rits kun je trots je passie voor het merk en zijn rijke geschiedenis laten zien. Of je nu op stap gaat met vriendinnen, gaat sporten of gewoon casual dagelijkse kleding zoekt op look, dit sweatshirt is je ideale bondgenoot.

Dus dames, aarzel niet langer en trakteer jezelf op het Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 dames sweatshirt met rits voor een trendy, comfortabele stijl. Bestel hem nu en voeg een vleugje vrouwelijkheid en authenticiteit toe aan je garderobe. Je zult niet meer zonder willen!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410891
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene