Waterdicht damesjack Ragwear Fylipa

Waterdicht damesjack Ragwear Fylipa

Beginnend op: € 120,99

€ 96,79

-20%
Ontdek de waterdichte jas Ragwear Fylipa, een must-have voor vrouwen die stijl en comfort combineren in al hun buitenavonturen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,99

€ 96,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Fylipa

De waterdichte jas voor dames Ragwear Fylipa is een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Gemaakt door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitskleding, combineert deze jas elegantie en functionaliteit.

De jas is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een flatterende snit die je figuur verbetert en je droog houdt op regenachtige dagen. De waterdichte stof beschermt je effectief tegen de elementen, terwijl de fleece voering je zelfs in de zwaarste omstandigheden warm en droog houdt.

De waterdichte jas voor dames Ragwear Fylipa zit ook vol met praktische functies zoals een verstelbare capuchon, zakken met rits om je spullen veilig op te bergen en waterdichte ritsen voor maximale bescherming tegen water.

Maar deze jas is niet alleen praktisch, hij ziet er ook geweldig uit. Het moderne, vrouwelijke ontwerp maakt het een echt modeaccessoire dat een vleugje stijl toevoegt aan al je outfits. Of het nu gaat om een dagje in de stad of een uitstapje in de buitenlucht, deze waterdichte jas is je bondgenoot in elke situatie.

De waterdichte damesjas van Ragwear Fylipa is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bovendien milieuvriendelijk. Het merk Ragwearengage gebruikt duurzame en ethische materialen bij de productie van zijn kleding.

Wacht dus niet langer met het aanschaffen van deze waterdichte damesjas Ragwear Fylipa, een onmisbaar item in de garderobe van elke moderne, stijlbewuste vrouw. Bestel hem nu en wees klaar om alle weersomstandigheden te trotseren terwijl je stijlvol en comfortabel blijft.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60025-5010
Kleur donkere olijf
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1