Damesjas Ragwear Ennea

Damesjas Ragwear Ennea

Beginnend op: € 80,66

€ 50,05

-38%
Blijf warm en stijlvol deze winter met de damesjas Ragwear Ennea, een must-have van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,66

€ 50,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjas Ragwear Ennea

De Ragwear Ennea damesjas is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar iets dat zowel stijlvol als functioneel is. Met de bekende merknaam Ragwear is deze jas ontworpen om zowel modieus als praktisch te zijn.

De Ennea jas is gemaakt van hoogwaardige materialen voor uitzonderlijke duurzaamheid en comfort. Hij is speciaal gemaakt voor vrouwen en heeft een flatterende snit die elk figuur zal verbeteren. Met zijn praktische rits en drukknopen is deze jas gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor het een ideale keuze is voor actieve vrouwen.

Dankzij het moderne, elegante ontwerp is de jas Ragwear Ennea perfect voor elke gelegenheid. Of het nu voor een dag op het werk is, een avondje uit met vrienden of een avondje in de stad, deze jas zal je in stijl vergezellen. De zorgvuldige afwerking, zoals een gevoerde capuchon en zijzakken met rits, maken de jas tot een echte must-have voor elke fashionista.

De Ragwear Ennea damesjas ziet er niet alleen goed uit, hij is ook zeer functioneel. Hij is ontworpen om de elementen te trotseren en de eigenaar de hele dag warm en droog te houden. Of je nu op zoek bent naar winterweer of bescherming tegen regenbuien, deze jas is een ideale keuze.

Ragwear is een merk dat bekend staat om zijn inzet voor het milieu en de rechten van werknemers. Door te kiezen voor de jas Ennea maak je dus ook een verantwoorde en ethische keuze. De jas is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en de arbeidsomstandigheden van de mensen die hem maken zijn gegarandeerd eerlijk.

Kortom, de Ragwear Ennea damesjas is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar iets trendy, praktisch en verantwoord. Met zijn elegante ontwerp, superieure kwaliteit en inzet voor het milieu en de rechten van werknemers is deze jas een must-have voor elke garderobe. Dus ga je gang, verwen jezelf met de Ennea jas en maak je klaar om alle seizoenen in stijl te trotseren!

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60032-2035
Kleur aqua
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1