Waterdicht damesjack Ragwear Monadis Plus

Waterdicht damesjack Ragwear Monadis Plus

Beginnend op: € 120,99

€ 73,67

-39%
Blijf droog en warm met de Ragwear Monadis Plus waterdichte jas voor dames. Ideaal voor je buitenactiviteiten.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,99

€ 73,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Monadis Plus

Ontdek de waterdichte damesjas Ragwear Monadis Plus, ontworpen om je droog en warm te houden tijdens je buitenactiviteiten. Dit jack van het beroemde merk Ragwear combineert stijl en functionaliteit voor moderne vrouwen.

Met zijn elegante ontwerp en vrouwelijke snit is deze waterdichte jas een must-have voor alle vrouwen die hun uiterlijk belangrijk vinden, zelfs in de regen. De water- en vochtbestendige stof beschermt je tegen de meest intense weersomstandigheden, terwijl de verstelbare capuchon je beschermt tegen harde wind.

Deze jas is perfect voor buitenactiviteiten, maar ook praktisch voor dagelijks gebruik. Hij heeft meerdere zakken om je spullen veilig op te bergen, plus een robuuste ritssluiting voor gebruiksgemak en rapide.

Of je nu een fervent wandelaar of kampeerder bent, of gewoon op zoek naar een veelzijdig waterdicht jack voor onderweg, het Ragwear Monadis Plus jack is echt iets voor jou. Het is ook milieuvriendelijk, want het is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen.

Verwen jezelf met dit waterdichte jack van Ragwear Monadis Plus en wees klaar om alle weersomstandigheden in stijl te trotseren. Bestel nu en profiteer van een jas die zowel modieus als functioneel is voor al je buitenavonturen.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2417-60004-5036
Kleur stoffig groen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1