Vrouwenslippers Ipanema Meu Sol Rasteira

Vrouwenslippers Ipanema Meu Sol Rasteira

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

-20%
Ipanema Meu Sol Rasteira slippers voor dames: comfortabel, elegant en perfect voor zonnige dagen. Ontdek ze nu!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 23,18

€ 18,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenslippers Ipanema Meu Sol Rasteira

Damesslippers van Ipanema Meu Sol Rasteira zijn de perfecte accessoire voor zonnige zomerdagen. Ontworpen door het beroemde Braziliaanse merk Ipanema, combineren deze teenslippers stijl en comfort om u de hele zomer gezelschap te houden.

Door hun elegante, trendy ontwerp zijn ze een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een paar kwaliteitsslippers. Met hun fijne kruisvormige band en kleurrijke zonnemotief zullen deze teenslippers een vleugje plezier aan elke outfit toevoegen.

Ipanema Meu Sol Rasteira teenslippers zijn gemaakt van zacht, slijtvast rubber en bieden een ongeëvenaard comfort. Ze passen zich perfect aan de vorm van je voeten aan en geven je de hele dag een gevoel van lichtheid en vrijheid. Je kunt ze op het strand of in de stad dragen zonder je ooit ongemakkelijk te voelen.

Deze teenslippers zijn niet alleen comfortabel en aantrekkelijk, ze zijn ook milieuvriendelijk. Ipanema is een merk dat zich inzet voor de bescherming van het milieu en gebruikt gerecyclede materialen om haar producten te maken. Dus door deze teenslippers te kopen, draagt u uw steentje bij aan de planeet terwijl u op het scherpst van de snede blijft.

Ipanema Meu Sol Rasteira teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor alle vrouwen, ongeacht hun stijl of leeftijd. Ze zijn ook ideaal voor op vakantie, omdat ze lichtgewicht zijn en gemakkelijk in je koffer passen.

Mis de kans niet om jezelf te trakteren op deze geweldige teenslippers van Ipanema en geniet van de zomer in stijl en comfort. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en maak je klaar om overal de blits te maken!

Extra informatie

Merk Ipanema
Fabrikant SKU 27133-AV906
Kleur zwart/lila
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene