Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Ashi

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Ashi

Beginnend op: € 90,70

€ 56,22

-38%
Het Soaked in Luxury Ashi shirt: vrouwelijke elegantie en absoluut comfort voor trendy lange mouwen die je zeker moet dragen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 56,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Ashi

Het damesshirt met lange mouwen Soaked in Luxury Ashi is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Gemaakt door het beroemde merk Soaked in Luxury, is het de belichaming van elegantie en vrouwelijkheid. Dit shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen en is een must-have voor elke gelegenheid.

Met zijn lange mouwen houdt het je warm op kille dagen, terwijl het licht en comfortabel blijft om te dragen. De stof van topkwaliteit garandeert een onberispelijk draagcomfort, de hele dag door. Met zijn slanke pasvorm laat het Soaked in Luxury Ashi shirt je figuur beter uitkomen, voor een vrouwelijke en trendy look.

Dit overhemd is verkrijgbaar in verschillende maten en is perfect voor alle lichaamsvormen. Het elegante, tijdloze ontwerp maakt het een echte basic in je garderobe. Of je het nu draagt voor een dag op kantoor of een avondje uit met vrienden, het past zeker bij elke gelegenheid.

Laat je verleiden door de kwaliteit en stijl van het damesshirt met lange mouwen Soaked in Luxury Ashi. Met zijn suggestieve nom brengt het je in een wereld van luxe en verfijning. Aarzel niet langer en voeg dit must-have stuk toe aan je kledingcollectie.

Aangeboden door het beroemde merk Soaked in Luxury, kun je zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van dit shirt. Mis deze kans niet en koop het damesshirt met lange mouwen van Soaked in Luxury Ashi voor een chique en vrouwelijk look voor elke gelegenheid.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30406608-180422
Kleur loden groen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene