Blazer met trekkoord voor dames Soaked in Luxury Camile

Blazer met trekkoord voor dames Soaked in Luxury Camile

Beginnend op: € 120,95

€ 96,76

-20%
Stijl je look met de Blazer koord Soaked in Luxury Camile voor een vleugje vrouwelijk raffinement.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,95

€ 96,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Blazer met trekkoord voor dames Soaked in Luxury Camile

De Soaked in Luxury Camile damesstropdas blazer is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door Soaked in Luxury, is deze blazer de perfecte mix van elegantie en comfort voor een look die zowel chique als casual is.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze blazer een perfecte pasvorm en een flatterend silhouet. De slanke pasvorm met versterkt het vrouwelijke silhouet en biedt veel bewegingsvrijheid dankzij het verstelbare trekkoord in de taille.

De blazer met trekkoord Soaked in Luxury Camile valt ook op door de verfijnde details. De gouden knopen aan de voorkant en de manchetten geven deze blazer een vleugje elegantie, terwijl de praktische zakken een vleugje functionaliteit toevoegen.

Veelzijdig en tijdloos, deze blazer kan gemakkelijk gedragen worden naar kantoor, voor een avondje uit of zelfs voor een casual uitje met vrienden. Hij is perfect voor elke gelegenheid en past perfect bij een rok, broek of jurk.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe met het Soaked in Luxury Camile dameskoord blazer. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een stijlvolle maar comfortabele blazer. Mis dit must-have stuk niet voor een trendy, vrouwelijke look.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30406616-180422
Kleur loden groen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene