Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Chrishell Solid

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Chrishell Solid

Beginnend op: € 80,62

€ 49,97

-38%
Ontdek ons nieuwe overhemd Soaked in Luxury, elegant en comfortabel voor alle gelegenheden. Verkrijgbaar in lange mouwen voor vrouwen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,62

€ 49,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Chrishell Solid

Trakteer jezelf op een elegante, vrouwelijke stijl met het damesshirt met lange mouwen Soaked in Luxury Chrishell Solid. Dit tijdloze stuk van Soaked in Luxury is ontworpen voor de moderne, verfijnde vrouw. Dit overhemd is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Het Soaked in Luxury Chrishell Solid overhemd is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het overhemd kunt kiezen dat het beste bij jouw persoonlijke stijl past. De lange mouwen voegen een vleugje chic toe, terwijl de klassieke kraag een vleugje klasse toevoegt. Of je het nu draagt met een casual jeans of een nette rok, dit overhemd past bij elke gelegenheid.

Het minimalistische ontwerp van dit overhemd met versterkt het vrouwelijke silhouet, terwijl het comfortabel blijft om te dragen. Soaked in Luxury staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en dit overhemd is daarop geen uitzondering. Je kunt het seizoen na seizoen, jaar na jaar dragen en het zal nooit uit de mode raken.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe met het damesshirt met lange mouwen Soaked in Luxury Chrishell Solid. Dit overhemd is verkrijgbaar in alle maten voor elke vrouw en is een must-have in je garderobe. Zoek niet verder, je hebt het perfecte stuk gevonden om je garderobe op look compleet te maken.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30406652-110701
Kleur witte fluistering
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene